Khamis, Oktober 14

Bedak Sejuk Muntah Belut

Ingat tak n3 yang lepas (bedak sejuk muntah belut) Memandangkan ramai yang tanya pada mama tentang Bedak Sejuk Muntah Belut tu... mama rasa baik sesiapa yang berminat dengan bedak sejuk tu bolehlah add Facebook  E-Lyzz Collections or Lyzza Rahman  .. boleh deal terus dengan kawan mama... kawan mama ada jual bedak sejuk dan air gamat tu... kalau berkenan baju - baju yang cun kat sana pun ada... kalau sesapa takda facebook bolehlah minta kat mama handphone kawan mama tu... ni pun mama promote free untuk kawan mama nie... kalau mama nak jual memang takda masa sikit... bz sesangat sekarang nie....ok lupa mama nak bagitau... kan mama ada bagitau habis muka mama haritu sejak pakai produk ntah apa- apa ... sejak mama pakai bedak sejuk... jerawat mama hilang dan parut pun dah pudar... suka sangat mama pakai bedak sejuk nie... nanti entry akan datang mama akan update testimonial bedak sejuk... u all boleh tengok sebelum dan selepas...

2 ulasan:

eMMe berkata...

mama, nnt tempek la wajah terbaru mama before n after use bedak sejuk tu...nak tgk perbezaan..leh testimony share dgn sume frenz..

Nia berkata...

kadang2 kena balik guna barang tradisional jugak baru ok kan.hmm..

.