Khamis, Mac 17

Wide Leg Pants



Cool Beb...







pic : goggle


Jumaat, Mac 4

10 benda perlu wanita ada





Flared Jeans

Jeans adalah elok untuk memberi imbangan pada pinggul dan peha supaya kelihatan sleek. Gayakan dengan high heel  ke, wedges atau platform .. confirm cun macam Victoria




Cardigan

Benda ni memang perlu ada.. just mix and match..
Ia memang fleksibiliti .. boleh digayakan dengan acara kasual atau formal.
Kalau takda tu memang rugi arr.. apatah lagi wanita bertudung memang kena ada...




Jam

Untuk mendapatkan gaya yang elegan dan sempoii..
korang pakai ala longgar boleh nampak seperti gelang


 




Scarf Leopard Print

Ni pun mesti ada.. memanglah banyak jenis warna scarf.. tapi ni salah satu kena ada sebabnya ia kena jika memakai dengan tshirt dan jeans.. ranggi kan..



Sunglasses

Kalau takda pergi beli cepat...
Pakailah apapun... sunglasses ni memang perlu ada.
Kalau takda tak rasa lengkap.






Ballet Flat/Pump Shoes

Selalunya kita pakai warna hitam or warna yang lebih gelap, tapi flat merah
menampakkan gaya yang lebih moden dan pop.




Black Dress/Little Black Dress

Black Dress ni senang matching bila waktu formal..
korang takyah pening nak cari baju yang sesuai.. sesuai untuk semua waktu dan orang yang berisi pun nak slim dengan gaya tersebut.




Black Tight

Untuk menampakkan kaki yang ramping cantik. Black tight ni perlu kena ada. Boleh dipadankan dengan skirt pendek. Tapi yang berhijab tu kenalah pakai.. takut ternampak kaki anda yang cantik tu.. mana tahu ke skirt kita terlebih pendek ke.. so kira penyelamatlah nie...





Striped T Shirt

Ini memang klasik.. dipadankan dengan blazer or cardigan.






Blazer

Gaya feminin dan sesuai pada semua jenis badan. Matching jer dengan apa pun. Dengan gaun boleh, jeans ke or apa saja.. Cunkan



picture : sumber dari goggle


.