Jumaat, Disember 2

Pekan Kajang Banjir


Huhuhu kesian kat kakak saya... dah stuck sebab hujan lebat dan banjir di Pekan Kajang... dia kat atas bangunan send gambar keta kesayangan warna pink kat bawah yang dilanda banjir sekarang di Pekan Kajang.
Harap-harap banjir ini surut dengan cepat dan tidak menenggelami kereta - kereta di situ.




4 ulasan:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

ish teruknya banjir..
kami dok bangi sib baik lalu highway..tp takut jem jugak sbb pekan kajang banjir kan..

Tanpa Nama berkata...

banjir nih kat area mane ek???skang tgh pk nk blek ikot mane nih..huhu...

Cute Mum berkata...

teruknya.. ini kompom kete yang parking kat bawah merto tue dah tenggelam..
dah lama tak jadi banjir kat kajang kan..
gambar tue kat area pasar eh..

eda_ej berkata...

bape pulak la ringgit yang terbang nak baik kete tu.. adoi.. mmg boleh nangis cam nih..

.