Isnin, Februari 20

Bilik Kanak Kanak


Sekarang ini macam macam nak... teringin nak hias bilik yang ketiga tu...

bilik tu bilik Adam... baju dia mainan dia...semua kat situ... termasuk barang tak

guna pun letak kat katil double decker tu ... kami ingat nak jual jer katil tu...

lemas tengok... ingat nak beli almari untuk adam yang baru dan almari untuk adik

yang baru ini....ingat sebelum bersalin ... nak suruh hubby kemaskan balik bilik tu

lawa lawa... nanti mama dan adik baru bolehlah lepak dalam bilik tu...

ingat nak cat sekali bilik tu....nak jadikan dia macamnie....




berangan jer lebih... takdalah sebiji macam dalam gambar nie...

apapun memang nak clearkan apa yang patut dalam bilik tu...

apapun tengah tengah survey nak beli almari untuk mereka berdua...

hubby kata nak suruh beli yang besar... macma orang tua.. oooo...

tapi mama dia tak berkenan hhehehe....

mama dia nak lah ada rupanya macam syurga kanak kanak.... kekadang bebudak ni

suka benda benda yang menarik dalam bilik dorang....

padahal dorang tu tido kat kita pun...


teringin nak macamni...



kalau yang adik Adam kita beli putih ke....

sebab tak tahu gender dalam kandungan ni lagi....

Sejak akhir-akhir ni teringin macam macam..... huhuhuhu...

ni dalam masa yang sama berkira kira duit hehehhe....


5 ulasan:

eMMe berkata...

InsyaAllah Kak yati, Murah rezeki... adanya, baby ke dua ini...

syawalsimpsons berkata...

ko pon macam akob gak.,..berangan nak bilik gak tok syawal N adik dier nnt...tapi tu la..mana ada bilik kat umah aku tu...semuanyer full house...kakakakkakakak...verangan lebey akob tu...

~diAhOntHeblOg~ berkata...

santek kan bilik baby..tp nnt die melalak cmne..leh ke tdo sorg tu? ooo yeeee...bleh beli yg radio tu..mcm walkie talkie tu..hehe

Nigina berkata...

diah : bilik baby tempat lepak jer.. tido still ngan mama dia... hehehehhe

LYAfrina berkata...

alahai..comelnyer..geram sgt..rasa nk ada rmh sndiri..blh deko bilik ank cntik2..slalu plan sgn suami nk deko2 bilik asya

.