Rabu, Februari 15

Wishlist : Fisher Price Rocker


Memandangkan playpen Adam dulu aku dah jual dah.... heheh tu pun beli

secondhand punya sebabnya dengar cerita playpen tu nanti tak guna juga...

memang betul... adam memang taknak tido kat situ... dari menyemak kat dalam

bilik .... dan playpen tu dahulu pun buat jadi longgok baju baik jual....

dah selamat dijual di Mudah.com

Ok sekarang sekarang perut makin membesar baik aku beli barang barang

nanti perut dah besar dah tak larat bawa perut...

Duk bincang dengan hubby aku taknak beli babycot atau playpen... mula-mula

hubby nak juga benda alah tu... sebab adam sekarang buas tido ... takut dia himpit

adik dia... aku kata takpa nanti aku tido adik dia kat bawah jer... aku kata nanti tak

pakai membazir jer....

Duk pikir .. aku ternampak redmummy pakai Fisher-Price: Portable Newborn To

Toddler Rocker kat RedBaby.... macam best jer




Terus berangan nak beli... terpk nak beli yang preloved ataupun yang baru... benda

alah tu boleh tahan mahal juga...benda tu pun boleh pakai sampai budak tu umur 

3-4 tahun....




Kalau adik dia taknak duk... sure Adam nak duduk kat situ.... hehehee... aku

tengok juga jenis lain... tapi setengah tu jadikan bouncer jer... takleh sampai

toddler duduk.... tulah ni tengah survey harga ... dan tengah memikir samada

nak beli baru atau pun preloved....

Huhuhu... Mydear Warehouse Sale dah nak start dah minggu depan.... ishhh duit

lagi...... Dulu masa Adam tak terfikir benda alah ni,... duk yang ni sibuk nak

benda alah nie....

8 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

eh ada lg ye nti mydear warehouse sale..aduhhhh kena siap duit ni..hhahha

*kita pon plan nkbeli bouncer sbb tkmo lah ltk bwk tkut darwisy terjun ats adik dia..hehe tp yg ni menarik lak smpi toddler leh guna eh

Nigina berkata...

tulah fiza... macma bestkan... aa warehouse sale tu 23hb ni smp 4hb

syawalsimpsons berkata...

aku nak join la...

IntaNBerliaN berkata...

produk ni mmg bagus.. tp tu la cuma mahai.. tp sesuailah dgn kualiti dia kan.. :-)

Nigina berkata...

tulah mahai kan.... heheheh

LYAfrina berkata...

hehe... ada rezeki dptla tu kan.. hrga blh tahan kan..sebab brand n kualitinya..xpe..berabis utk ank tsyg

~diAhOntHeblOg~ berkata...

syok ni bebudak suke..leka duk dlm tu nnt...mmg mahai la kan..huhu..tu yg nk kwen nk ade anak kena kumpul duit bebanyak..huhu tgah kumpul duit b4 kawen ni..ekekke

Nigina berkata...

heheheh kawen jgn lupa akak hehehehe

.