Jumaat, Jun 1

Minum Monavie boleh mengandung????

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi... kawan gina baru dapat berita gembira... hampir 12 tahun menunggu 

cahaya mata akhirnya terkabul juga doanya... mula-mula akak ni call gina (kawan satu opis) .. nak 

cuba Monavie .. yele sapa yang tahu ginakan jual jus Monavie nie... dia pun naklah cuba satu .. warna merah

sebab dia ada resdung... oklah... balik tu dia cuba hampir 2 - 3 minggu tak jumpa dia... sebab satu jer opis 

tapi lain tingkat...mula-mula dia kata takda effect.. kemudian dia jumpa gina dia kata dia demam mengigil

dah hampir 2-3 hari ditambah sakit kepala... gina cakap maybe tindak balas dari meminum MONAVIE tu 

kot... dia kata maybe agaknya... kemudian tadi dia ajak keluar pi alamanda ... sebab ikutkan janji dengan Iejot 

dan Ellia.. tapi ingatkan tak jadi... so kuarlah dengan kakak tu... sebelum tu gina dah cakap dengan akak tu...

ntah ntah kakak tu mengandung... dia tak percaya... yele bayangkan 12 tahun menunggu ... mesti dia rasa 

tak confident... tapi naluri gina kuat mengatakan dia mengandung... gina suruh dia beli test kit tu...

balik tdari keluar makan.... gina kata esok pagi bangun.. terus test... rupa-rupanya akak tu tak sabar...

sampai jer opis terus dia test... terus dia call gina ... dia kata dia nampak dua line....terus dia suruh gina 

turun kat tempat dia... jumpa dia teresak-esak dia nangis... sebab terharu sangat... naik bulu roma gina

bila dengar dia mengandung... dia kata maybe berkat minum MONAVIE dan doa dia tak pernah putus...

dia bersyukur pada Allah... dengan izinNya.... akhirnya dia mengandung .....

Kita bila dengar orang happy kita pun happy kan........ syukur......

dahlah akak tu susah nak dapat... bila dah dapat... tak tergambar perasaannya....







Tiada ulasan:

.